به گفته مسئولان برپايي اين جشنوارهها، برخلاف فيلهاي آفريقايي که هيچگاه بهصورت گروهي تربيت نميشدند و به نمايش در نميآيند، فيلهاي آسيايي تبحري قابل توجه در اين امر دارند و هميشه همراه با انسانها زندگي کردهاند.
\"سيمون هدخر\" مدير اتحاديه نشستهاي جهاني کارشناسان فيلشناسي آسيا با اشاره به اينکه، بين 3 تا 5 هزار فيل وحشي در آسيا وجود دارد که حدود 1200 تا 1500 نمونه از آنها توسط افراد بومي رام شدهاند، گفت: از حدود 4 هزار سال قبل تايلنديها به تربيت و استفاده از فيلها مشغول بودهاند و حدود يک هزار فيل وحشي را تحت سلطه خود در آوردهاند.
وي افزود: اين حيوانات در گذشته وجههايي مقدس و قابل احترام داشتند و از آنها براي جابهجايي پادشاه استفاده ميشد، اما امروزه تنها براي کار و اجراي نمايش مورد استفاده قرار ميگيرند و بيشتر بهعنوان وسيلهايي براي کسب درآمد بهنظر ميرسند.
وي در ادامه گفت: به کار گرفتن فيلهاي وحشي آسيا و ترتيب آنها جنبه قانوني ندارد و به جمعيت اين حيوانات وحشي آسيب ميرساند که متأسفانه به دليل نبود سيستمهاي دقيق در سرشماري تعداد اين فيلها و ميزان مرگ و مير و تولد آنها، نظارت دقيقي در اين حوزه وجود ندارد و همين امر سبب شده بوميان بهصورت بيرويه به اين کار اقدام کنند.
M/108
انتهای پیام/